Безкоштовна доставка Новою поштою при замовленні від 1500 грн.

Новинки аксесуарів від HARVEST

Коментарі: 0
Новинки аксесуарів від HARVEST

Ми постійно працюємо над створенням нових рюкзаків та сумок, які, беззаперечно, стануть вашими фаворитами. Сьогодні представляємо найсвіжіші новинки цього сезону. Запрошуємо розглянути їх разом:

  1. МЕСЕНДЖЕР "KLARK"

Компактний та надзвичайно практичний месенджер виготовлений з високоякісної м'якої екошкіри, яка приємна на дотик та забезпечує довговічність. Сумка оснащена надійною металевою фурнітурою та має декілька кишень. Месенджер доступний у чорному та коричневому кольорах. 




  1. Рюкзак "ROLLTOP 3"

"ROLLTOP 3" - ваш надійний супутник для повсякденних справ, здатний вмістити всі необхідні речі та навіть більше. Це вдосконалена версія нашого олда - “ROLLTOP”. Його головне відділення може розгорнутися, збільшуючи об'єм на 5 літрів і перетворитись у рюкзак для подорожей. Усередині два відділення: одне спеціально призначене для ноутбука з діагоналлю до 15,6 дюймів і забезпечене захистом від пошкоджень завдяки піноматеріалу. Доступний у трьох варіантах.




  1. Сумка "SHUTTLE BAG"

Зручна та комфортна бананка - твій незамінний компаньйон, який полегшить життя, тримаючи найважливіше під рукою. У ній є містке загальне відділення, де також розташована додаткова кишеня-сітка для дрібниць, яка дозволяє організовано зберігати необхідні речі. Матовий варіант доступний у трьох кольорах: чорному, сірому та фіолетовому. У наявності також є моделі виготовлені з оксфорду підвищеної щільності: принт сплеш та фольк дарк.




  1. Рюкзак "DATABASE"

Представляємо вам революційну модель рюкзака, призначену для тих, хто цінує порядок та організованість у своєму житті. Датабейс ідеально підходить як для ділових зустрічей, так і для студентських буднів. У цьому рюкзаку поєднані стиль та функціональність, вперше ми використали блискавки для збільшення об'єму рюкзака по всій площі. 




  1. Рюкзак "WIDE LIGHT"

Цей наплічник був створений, щоб полегшити життя його майбутнім власникам. Він ідеально підходить для подорожей та активного міського життя. Його конструкція "rolltop" дозволяє збільшувати об'єм на 6 літрів, що робить його вельми адаптивним до різних потреб. Відділення для ноутбука, яке підходить для моделей до 17 дюймів. Представлений у багатьох варіантах. 




  1. Принт “Фроузен”

І, окремо хочемо розповісти про новий принт - фроузен. Завдяки кольористиці та дизайну, ідеально підійде як унісекс. Даний принт представлений у рюкзаках "JOURNEY MINI", "ROLLTOP 2", "TRUFFLE", "Wide Light". 




Усі новинки вже доступні на сайті! Переходь та обирай ідеальний варіант аксесуару.

Коментарі (0)

Коментарі

Підписуйтесь на нас

Пов'язані статті

Головні тренди сезону осінь 2023

Детальніше →

Рюкзак для студента: який обрати? | Harvest

Детальніше →