Безкоштовна доставка Новою поштою при замовленні від 1500 грн.

Неймовірна колекція від колаборації NU OT з HARVEST

Коментарі: 0
Неймовірна колекція від колаборації NU OT з HARVEST

HARVEST - це не лише про якісні аксесуари, але й за останні роки і про одяг. Однак також і про розвиток. Зізнаємося щиро - HARVEST - це ще й про експерименти та бажання імпровізувати, коли це нас надихає. Можливо, саме тому ми об‘єднуємо свої зусилля і створюємо щось нове для нас та цікаве для наших клієнтів.

Цієї весни представляємо колаборацію з маркетплейсом українських брендів – NU OT.


Ця колекція створена для жінок, щоб відчувати себе впевнено, але в той же час бути вишуканими та стильними, моментами тендітними і ніжними.

Для нас це новинка та справді експеримент, адже всі попередні колекції відображали радше простоту і зручність, мали на меті розслабити та почуватися вільними.

Завдяки ж NU OT, ми даємо собі волю і слідом за маркетплейсом вкотре повторюємо: «Дозволь собі бути awesome».

В цій колаборації ми представили жіночні силуети в сукнях, тренчах і кардиганах. Це одяг, у якому відчуваєш на собі захоплені погляди, але головне інше: в цьому одязі відчуваєш себе комфортно. Не в останню чергу через вибір матеріалів, з яких наші майстри та майстрині відшивають кожну річ. Це тенсел, плюшевий оксамит, бавовна… від самих лише слів приємно, погодьтесь)


І це далеко не все. NU OT і HARVEST представить також літню та осінню колекції. Ми попіклуємося про наших клієнток та забезпечимо красивими луками практично на кожен сезон. Бо саме вони надихають нас на майбутні ідеї.

NU OT виступає не просто натхненником цієї колекції, але й справжнім партнером та співавтором кожної моделі. HARVEST же зі свого боку, виготовляє речі за всіма стандартами виробництва, з якими працює вже більше 5 років. Кожна деталь виробу, матеріали та дизайн обираються з особливою любов’ю.

Запрошуємо наших неймовірних клієнтів та клієнток обрати щось справді «для себе». Врешті, «Дозволь собі бути awesome».


Коментарі (0)

Коментарі