Безкоштовна доставка Новою поштою при замовленні від 1500 грн.

RIDDLE. Нові світшоти з автентичними трипільськими принтами

Коментарі: 1
RIDDLE. Нові світшоти з автентичними трипільськими принтами

Напередодні Дня закоханих Харвест створює парний унісекс одяг, щоб дві половинки почували себе максимально зручно та цілісно. Адже інколи хочеться обрати щось універсальне для обох. Цього року ми пропонуємо бути стильними і при цьому зберігати ідентичність. Тому розробили простий і водночас глибокий по змісту світшот в шести різних варіаціях.


За основу ми взяли трипільські голографічні символи з найбільш актуальними для українців значеннями. Як відомо, прадавня Трипільська цивілізація, що знаходилась на території України – дивовижне джерело для вивчення та пізнання початків декоративного та побутово-ужиткового мистецтва. Жителі Трипілля славилися багатим та надзвичайно красивим декоруванням побутових предметів. Поєднуючи певні знаки між собою, створювалися дивовижні витвори ужиткового значення. Графічна мова Трипілля володіє особливою суттю та сакральністю. Ми вкладаємо у відображення цих символів на наших виробах важливі сенси та енергетику.

Значення цих символів дуже важливе для нас сьогодні. Це перемога (звісно, саме такий символ ми оминути не могли), укриття, захист старших, оберіг, очевидні зміни, життєдайне тепло. Поєднання автентичності та стилю - це те, до чого ми прагнули, створюючи цей дроп. Ще одна перевага - світшот унісекс - підійде для чоловіків та жінок як оверсайзна річ. І це чудовий варіант парного одягу для тих, хто особливо хоче підкреслити свою спорідненість із другою половинкою♥. 


Світшоти утеплені та представлені тільки в одному розмірі. Виготовлені з приємного до тіла трикотажу, який має гарну зносостійкість і довгий термін експлуатації, поверхня не скочується, повітропроникний.

Матеріал - футер трьохнитка з начісом. Склад матеріалу: 70 % бавовна, 30 % еластан.


Закликаємо не зволікати з приємними подарунками для себе та найдорожчих людей. Не тільки до Дня всіх закоханих, але й без будь-якого приводу. Ви точно будете в захваті:)

Коментарі (1)

Коментарі

Підписуйтесь на нас

Пов'язані статті

Привіт, рідний Харків! Ми знову відкриті!

Детальніше →