Безкоштовна доставка Новою поштою при замовленні від 1500 грн.

Що таке оверсайз, вільний крій та приталений фасон? Обираємо футболку!

Коментарі: 0
Що таке оверсайз, вільний крій та приталений фасон? Обираємо футболку!

Обираючи одяг на кожен день важливо усвідомити, що саме хочеш отримати у результаті. Не менш вагомим моментом також є зручність і розуміння, які саме кольори чи фасони підходять саме тобі.

Тому у своєму виробництві ми щосезону змінюємо або доповнюємо кампейни, експериментуючи та вдосконалюючись.

Так, для прикладу, цього літа пропонуємо базові футболки різних стилів та пошиву.

У розділі з футболками як чоловіки, так і жінки можуть знайти собі декілька варіантів для створення цікавих, але і зручних образів.

Але пропонуємо спершу розібратися, що представляє собою та чи інша назва пошиву (або ж крою).

У нашому асортименті можеш знайти: базові футболки вільного крою, футболки оверсайз, приталені футболки. 

Базова футболка вільного крою - такі футболки зазвичай вільно повинні лежати на тілі, не бути приталеними, але і не перевершувати ваші розміри. Лінія плеча повинна співпадати з вашим плечем. У нашому асортименті це моделі MILEY для жінок, або BESTIE – для чоловіків.


Приталена футболка – тут зрозуміло навіть без пояснень: футболка повністю повторює вашу фігуру. Лінія плеча співпадає з вашим плечем, всі шви приталені до тіла. Це моделі CUTE для жінок або ACTIVE та поло для чоловіків



І найбільш суперечливий крій – оверсайз. Багато хто вважає, що оверсайз – це будь-яка річ, що більша на один-два розміри за ваш звичайний розмір. Однак це зовсім не так. 

Пропонуємо детальніше розібратися, що по-справжньому вважається оверсайзом.


Стиль оверсайз (з англ. oversize – мішкуватий, великий, широкий) – це таке дизайнерське рішення в одязі, при якому речі мають розмір на перший погляд більші за звичайний. Пошиття такого одягу унікальне - річ має потрібний розмір, але виглядає при цьому об'ємно і мішкувато. У такому вбранні почуваєш себе розслаблено, вільно, ніщо не сковує твоїх рухів та є відчуття свободи.

Лінія плеча завжди знаходиться нижче, ніж на інших фасонах одягу. Наш бренд пропонує безліч варіантів оверсайз футболок як для жінок, так і для чоловіків. Просто обирайте свій колір або принт.

Якщо бажаєте класичний оверсайз – це, звісно звичайні футболки, які в назві мають це слово «оверсайз» - головне вибрати саме свій розмір (якщо ви носите S, то і оверсайз річ також варто обирати саме цього розміру, аби вона лежала на тілі саме так, як це продумано дизайнером). Нерідко в таких моделях і рукав трішки довший, ніж зазвичай ми звикли бачити у футболках.


Також у нас є чудова колекція – модель CROOKS – це футболки з відкритими швами, крій яких відповідає вимогам оверсайз.

Важливо також не переборщити з кольорами. Так, ми рекомендуємо обирати приталені речі різних відтінків: від яскравих до спокійних. Оверсайз же не повинен бути перенасиченим кольором – тому рекомендується зупинитися на більш спокійних відтінках, як от чорний, білий, молочний, або нюдові відтінки.

Але, зрештою, будьте творчими у своєму стилі – обирайте те, що найбільш лежить до душі! А ми залюбки допоможемо з вибором)


Коментарі (0)

Коментарі

Пов'язані товари

Підписуйтесь на нас

Пов'язані статті

Неймовірна колекція від колаборації NU OT з HARVEST

Детальніше →