Безкоштовна доставка Новою поштою при замовленні від 1500 грн.

Нова розробка виробництва - Travel Kit (тривожна сумка-рюкзак)

Коментарі: 0
Нова розробка виробництва - Travel Kit (тривожна сумка-рюкзак)

Щоденні виклики не тільки створюють дискомфорт, але й мотивують до нових звершень. Ми щоразу намагаємося позитивно впливати на навколишній світ, що би не відбувалося. Війна диктує потреби для людей, а ми у свою чергу беремо на себе відповідальність та створюємо речі для зручності навіть у складні часи.

Тому представляємо нову розробку – тривожний рюкзак Travel Kit. Модель рюкзака, яку можна доповнити додатковими підсумками: аптечкою, косметичкою та сумкою для особистих речей.


Конструкція дозволяє компактно скласти найбільш необхідні речі, які стануть у нагоді при будь-яких непередбачуваних обставинах. Всередині міститься відділення для ноутбука найпоширенішого розміру (діагональ – 15.6 дюймів). Є окремі кишені для документів різних розмірів – для зручного та акуратного зберігання.

Комплект складається з основного рюкзака – власне, Travel Kit, аптечки, косметички та розкладної сумки для дрібних речей. Все це можна придбати як комплектом, так і окремо кожен аксесуар.

Загалом в цій розробці ми вмістили велику кількість кишень для зручного зберігання та швидкого знаходження необхідних речей. 

На даний момент представляємо три кольори Travel Kit: чорний, фіолетовий та сірий. У майбутньому плануємо розширити лінійку принтованими дизайнами. Всі кольори виготовлені із якісного зносостійкого поліестру, який відштовхує вологу. Всередину додали яскраві підкладки, що звісно ж допомагає швидко та без проблем знаходити потрібні предмети.

Спинка рюкзака містить декілька шарів піноматеріалу – для комфорту спини (аби ви з легкістю могли взяти виріб, який не створює додаткового дискомфорту).

Чим ще зручна ця річ – її можна носити як рюкзак, а також як сумку: є лямки для носіння на плечах і дві ручки для вертикального та горизонтального використання.


Через компактні розміри за бажанням цей аксесуар з легкістю поміститься у туристичний рюкзак або велику дорожню сумку.

Практичність виробу дає право нам називати його аксесуаром на всі випадки життя та для полегшення життя.


Коментарі (0)

Коментарі