Безкоштовна доставка Новою поштою при замовленні від 1500 грн.

Нова розробка виробництва - Travel Kit (тривожна сумка-рюкзак)

Коментарі: 0
Нова розробка виробництва - Travel Kit (тривожна сумка-рюкзак)

Щоденні виклики не тільки створюють дискомфорт, але й мотивують до нових звершень. Ми щоразу намагаємося позитивно впливати на навколишній світ, що би не відбувалося. Війна диктує потреби для людей, а ми у свою чергу беремо на себе відповідальність та створюємо речі для зручності навіть у складні часи.

Тому представляємо нову розробку – тривожний рюкзак Travel Kit. Модель рюкзака, яку можна доповнити додатковими підсумками: аптечкою, косметичкою та сумкою для особистих речей.


Конструкція дозволяє компактно скласти найбільш необхідні речі, які стануть у нагоді при будь-яких непередбачуваних обставинах. Всередині міститься відділення для ноутбука найпоширенішого розміру (діагональ – 15.6 дюймів). Є окремі кишені для документів різних розмірів – для зручного та акуратного зберігання.

Комплект складається з основного рюкзака – власне, Travel Kit, аптечки, косметички та розкладної сумки для дрібних речей. Все це можна придбати як комплектом, так і окремо кожен аксесуар.

Загалом в цій розробці ми вмістили велику кількість кишень для зручного зберігання та швидкого знаходження необхідних речей. 

На даний момент представляємо три кольори Travel Kit: чорний, фіолетовий та сірий. У майбутньому плануємо розширити лінійку принтованими дизайнами. Всі кольори виготовлені із якісного зносостійкого поліестру, який відштовхує вологу. Всередину додали яскраві підкладки, що звісно ж допомагає швидко та без проблем знаходити потрібні предмети.

Спинка рюкзака містить декілька шарів піноматеріалу – для комфорту спини (аби ви з легкістю могли взяти виріб, який не створює додаткового дискомфорту).

Чим ще зручна ця річ – її можна носити як рюкзак, а також як сумку: є лямки для носіння на плечах і дві ручки для вертикального та горизонтального використання.


Через компактні розміри за бажанням цей аксесуар з легкістю поміститься у туристичний рюкзак або велику дорожню сумку.

Практичність виробу дає право нам називати його аксесуаром на всі випадки життя та для полегшення життя.


Коментарі (0)

Коментарі

Виникла проблема, пов'язана зі зв'язком? Напиши нам сюди - ми допоможемо!